Young Gun Silver Fox

Young Gun Silver Fox

Young Gun Silver Fox

  • Zondag 10 september 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Zet de muziek van Young Gun Silver Fox op en waan je al bij de eerste maten op de Highway 1. In een auto met open dak, rijdend langs de Stille Oceaan en de wuivende Californische palmen. Op zondag 10 september komt de band opnieuw naar Groningen met een nieuw album op zak!

Young Gun Silver Fox bestaat uit Engelsman Andy Platts, zanger en gitarist van de band Mamas Gun, en de Amerikaanse producer Shawn Lee, die met o.a. Lana del Rey, Amy Winehouse en Alicia Keys werkte. Luister naar debuutplaat West End Coast (2015), opvolger AM Waves (2018) of het meest recente album Canyons (2020) en je hoort direct waar het duo zich door laat inspireren als ze hun zonovergoten westcoastpop opnemen. Invloeden van acts als The Doobie Brothers, Steely Dan, Hall & Oates, America en The Eagles zijn onmiskenbaar en worden ook nog eens verpakt in ijzersterke songs. Young Gun Silver Fox stond in 2018 op onze Rhythm & Blues Night en stond al twee keer eerder in een stampvolle Kleine Zaal.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer