Wel winnen, he?

Wel winnen, he?

NOC NSF

Wel winnen, he?

NOC NSF

  • Donderdag 30 januari 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 30 januari 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

 

 

 

Kaarten voor de theatervoorstelling zijn te bestellen via: www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen.


Vrijwilligers van alle sportverenigingen uit Groningen en omstreken worden van harte uitgenodigd om de theatervoorstelling ‘Wel winnen, h
è!’ te bezoeken. Deze voorstelling wordt gegeven in Theater ‘Oosterpoort’ in Groningen op donderdag 30 januari 2014.

De theatervoorstelling is bedoeld voor alle vrijwilligers van sportverenigingen en met name voor bestuursleden, trainers, coaches, begeleiders, scheidsrechters en ouders. Centraal in de voorstelling staat hoe je als vrijwilliger vanuit je eigen rol een verenigingscultuur kunt neerzetten, waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gebaseerd op praktijkervaringen van Nederlandse topcoaches. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train/musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

De theatervoorstelling is onderdeel van het actieplan Naar een veiliger sportklimaat. Dit actieplan is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken. Dit programma wordt uitgevoerd door de sportbonden en NOC*NSF en heeft de steun van het ministerie van VWS, het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de MOgroep.