Wacht ’s even (0,5+)

Wacht ’s even (0,5+)

De Stilte (0,5+)

Wacht ’s even (0,5+)

De Stilte (0,5+)

  • Zondag 6 oktober 2024
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 10:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 6 oktober 2024
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 10:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop start 4 juni om 12:00 uur

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start dinsdag 4 juni om 12:00 uur voor members en donderdag 6 juni om 12:00 uur voor iedereen.

Ben je member en wil je weten hoe je voorrang krijgt? > Klik dan hier
Nog geen member? > Word dan SPOT Member

Hoe ga je om met iemand die anders is? Hierover gaat de muzikale dansproductie Wacht ’s even van De Stilte, een duet dat op ooghoogte van de jonge toeschouwers tot leven komt. Voor de twee dansers wordt het vreemde langzaam vertrouwd, op pianomuziek van Jeroen van Vliet. “Een unieke voorstelling.” (BN DeStem)

In Wacht ’s even ontvouwt zich langzaam een wereld uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte: een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano. Maar… wacht ’s even! Is daar iemand? In deze dansproductie van De Stilte, op pianomuziek van Jeroen van Vliet, wordt het vreemde voor de twee dansers langzaam vertrouwd. Hoe ga je om met iemand die anders is? Van wie je niet eens weet wat voor iemand het is? Een mens, een hond, een vogel? Gelukkig hoeven ze elkaar niet te veranderen, in dit duet dat op ooghoogte van de jonge toeschouwers tot leven komt.

“Een unieke voorstelling die de aanduiding ‘voor de allerkleinsten’ een nieuwe dimensie geeft.” – BN DeStem

“De levendige voorstellingen, waarin dans de verbeelding prikkelt, zijn een verrijking van het jeugddanslandschap.” – Trouw

Voor welke leeftijd?

Voor welke leeftijd?

Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. Neem je toch een kind mee onder de aangegeven leeftijdsgrens, dan kunnen we je de toegang weigeren of een plek achterin of bovenin de zaal toewijzen.