Vicefest

Vicefest

Vicefest

  • Zaterdag 17 september 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19:30 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

* The Vices *
* Black Honey *
* Rats on Rafts *
* Thumper *
* Cloudsurfers *
* FEET *
* Ist Ist *
* POM *
* Thala *

The Vices – inmiddels met Top 40 debuutalbum Looking For Faces op zak – zullen traditiegetrouw het feest afsluiten met een set op het ViceFest hoofdpodium. Kom alvast in de sfeer en check de aftermovie van de afgelopen editie hieronder!

Timetable

The Vices hebben in 2019 een vliegende start gemaakt en zelfs een pandemie lijkt hen niet af te remmen. Na meerdere awards, internationale tours en miljoenen streams is het tijd voor de derde editie van ViceFest, en ook hier zetten The Vices hun stijgende lijn voort met maar liefst vier edities van het festival, verspreid over heel Europa: Naast Berlijn, Antwerpen en Londen doen de bevlogen jonge honden uiteraard ook Groningen opnieuw aan en breken diverse acts op drie stages De Oosterpoort vakkundig af!

The Vices: Duik een avond in de wondere, chaotische wereld van The Vices. Zodra je de deuren van De Oosterpoort bent gepasseerd waan je je op een plek die totaal afwijkt van de werkelijkheid, een perfecte avond in onze ogen. Op het ene moment sta je uit je dak te gaan bij een garage punk band uit de UK, en een half uur later ben je aan het meeblèren met een Amsterdamse smartlap. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook ruimte voor een markt vol met vintage kleding, vinyl, live-zeefdrukken, circusachtige attracties en nog veel meer! ViceFest heeft iets voor iedereen die zich, nu het weer kan, weer even lekker wil laten gaan! Unleash your inner vice!

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar