The Toy Dolls + support: Circle J

The Toy Dolls + support: Circle J

The Toy Dolls + support: Circle J

  • Zaterdag 6 oktober 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 6 oktober 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via: website De Oosterpoort, Ticketservice via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), www.ticketservice.nl, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Legendarische pretpunkers

We schrijven 1979. Terwijl het ene na het andere bandje de maatschappij muzikaal te lijf gaat, tarten de Toy Dolls de wetten van de punk. Wat nou anarchie en schoppen tegen de gevestigde orde? Gewoon lekker feesten, dat is het recept van zanger/gitarist
Olga en zijn maten. Met ‘Nellie The Elephant’ scoren de pretpunkers zelfs een wereldhit. En ze zijn nog steeds alive and kickin’. In maart verscheen ‘The Album After The Last One’. Want ook hun humor hebben de Toy Dolls niet verloren.

Support: Circle J
De Utrechtse folkpunk-babd Circle J weet al meer dan 10 jaar op elk podium en festival en feestje te bouwen, al dan niet samen met buitenlandse acts als Dropkick Murphy’s, Flogging Molly of The Levellers. Met hun aanstekelijke mix van stampende punk en folky meezingers wint de band steeds meer terrein. Het eerste volwaardige album ‘Fat Man’s Chest’ werd uitgebracht in 2007 en werd zeer goed ontvangen. De Nederlandse band maakt gebruik van vele authentieke folkinstrumenten als doedelzak, accordeon, banjo, mandoline, dwarsfluit en tin whistle.

Toy Dolls – Nellie The Elephant

Toy Dolls – `Decca’s drinkin dilemma – Muvizu

Circle J – Roadtrip Asturias with Berto Skontra