Thomas Azier

Thomas Azier

Thomas Azier

  • Woensdag 26 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Thomas Azier is een Nederlandse componist, producer, zanger en performer. Zijn theatrale voorkomen en mix van pop, techno, industrial en jaren 80 wave zorgen voor een intense show die je niet mag missen. Na door heel Europa gewoond en gewerkt te hebben, is hij neergestreken in Nederland om zijn project uit te bouwen. Op elke plaats waar het leven hem brengt, absorbeert hij invloeden uit zij directe omgeving, om deze vervolgens vanuit zijn eigen visie te kanaliseren in een steeds specifieker, unieker en persoonlijker wordend muzikaal palet.

Thomas’ eerste twee albums Hylas en Rouge werden beiden bekroond met een Edison Pop. Bij de release van Stray besloot Azier het via zijn eigen label Hylas Records te releasen. Het doel: vrijer zijn in het maken en uitbrengen van muziek, en niet werken met de hoge en soms irreële verwachtingen van grote labels. Op papier noemenswaardige wapenfeiten, maar de enige manier om een indruk te krijgen van Azier’s shows is door deze te beleven. Je waant je in een opzwepende, duistere maar verleidelijke club. Bij de release van zijn nieuwste album Love, Disorderly lag de nadruk op het ontwikkelen van visuele samenwerkingen. Tijdens zijn optredens bewijst Thomas Azier ondubbelzinnig dat hij in een nieuwe levensfase is beland. Hij laat de perfectie van zijn studiowerk volledig los, om zich samen met het publiek onder te dompelen in de energie van het moment. De shows zijn explosief. De spanning van het onverwachte zorgt voor zinderende intensiteit. Deze mag je zeker niet missen!

Website Thomas Azier
Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar

Thomas Azier is a Dutch composer, producer, singer and performer. His theatrical persona and his unique mix of techno, industrial and 80s synth pop make for an intense performance you just have to experience for yourself.

His first two albums, Hylas (2014) and Rouge (2017), both received an Edison Award for best Alternative Album. His following record, Stray, was released through his own label, Hylas Records. Azier dropped his latest album, Love, Disorderly, in 2020, which was accompanied by three musical film shorts, Hold On Tight, Entertainment and Love, Disorderly.

His darkly seductive shows are just as unique as his music, more welcoming night club than your run of the mill musical concert.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer