The Analogues

The Analogues

Hello Goodbye

The Analogues

Hello Goodbye

  • Zaterdag 10 september 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

The Very Best Of The Studio Years

Met Hello Goodbye – The Very Best Of The Studio Years staan The Analogues op 16 en 17 September in de Ziggo Dome in Amsterdam. In de aanloop naar deze shows kun je deze voorstelling op 10 september ook in Groningen ervaren!

Dit concert kan beschouwd worden als een spectaculaire afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen, maar zelf nooit live uitvoerden: Magical Mystery Tour, Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band, The White Album en een combinatie van Let It Be en Abbey Road. Hello Goodbye is de spectaculaire afsluiting van deze prachtige serie met alle hoogtepunten. Dat belooft veel, want The Analogues zijn “beangstigend goed” (de Volkskrant).

Met Hello Goodbye stelden The Analogues zichzelf de lastige opdracht om uit die zes iconisch albums een selectie van hoogtepunten te distilleren. “Dat ging niet zonder slag of stoot,” zegt musical director Bart van Poppel. “Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een extra gelegenheden om te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer