Amsterdam Andalusisch Orkest & PCC

Amsterdam Andalusisch Orkest & PCC

SPOT Lunchbreak

Amsterdam Andalusisch Orkest & PCC

SPOT Lunchbreak

  • Woensdag 17 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 12:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

In het kader van MENA IS HERE slaan het Amsterdams Andalusisch Orkest en studenten van het Prins Claus Conservatorium de handen ineen. Tijdens verschillende workshops maken de conservatoriumstudenten kennis met de nieuwe klankwerelden en speelwijzen uit de MENA-regio en verwerken dat in hun eigen spel. Het resultaat is te horen en te zien tijdens een gezamenlijk lunchconcert met het Amsterdams Andalusisch Orkest in de Kleine Zaal. Heb je de smaak te pakken? Luister dan ’s avonds naar het optreden van het Amsterdams Andalusisch Orkest, getiteld Shores of Casablanca.

Stadsprogramma MENA is here

Stadsprogramma MENA is here

Van 11 tot en met 20 mei 2023 viert Groningen de rijkheid en diversiteit van kunst en cultuur uit de MENA-regio, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Met het tiendaags stadsprogramma MENA is here – met theater, muziek, film, verhalen, literatuur en eten – nodigen we je uit om de schoonheid van deze kunst en cultuur te bekijken.

Bekijk hier het hele programma

Under the banner SPOT Lunchbreak, we organize a musical luncheon in De Oosterpoort every other Wednesday. The concerts usually take place in the small hall or The Mix. The ensembles are composed of professional musicians from, among others, Noord Nederlands Orkest and master students from the Prince Claus Conservatoire. Quality is guaranteed.