Stephanie Struijk

Stephanie Struijk

Stephanie Struijk

  • Zondag 15 september 2024
  • SPOT/Locatievoorstelling
  • 15:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 15 september 2024
  • 15:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Ode: Muziek beleven in Groninger kerken

Onze provincie telt vele prachtige, soms eeuwenoude kerken. Tijdens Ode vormen ze het decor voor een reeks sfeervolle concerten. Op zondagmiddag 15 september kun je in de kerk in Vierhuizen genieten van de prachtige luisterliedjes van Stephanie Struijk.

Stephanie Struijk bracht onder de naam Stevie Ann vier Engelstalige albums uit die naadloos aansloten bij de op dat moment populaire Nashville countrypop. Een internationale doorbraak leek een kwestie van tijd, maar in 2016 gooide ze het roer om. Tijdens een roadtrip door Amerika schreef ze samen met Daniël Lohues de eerste nummers voor een prachtige Nederlandstalige plaat, die ze uitbracht onder haar eigen naam.

Begin dit jaar verscheen Dezelfde Zon. Ook nu schreef Stephanie een groot deel van de muziek en teksten samen met Lohues, die het in één take opgenomen album ook produceerde. Wat je hoort zijn kleine, eerlijke luisterliedjes over grote en herkenbare gevoelens. Verhalende countrypopsongs die zich laten beluisteren als fragmenten uit haar dagboek en die in de intimiteit van een Groninger kerk ook echt binnenkomen. Kom luisteren en laat je meenemen!

“Op Dezelfde Zon boort ze een goudmijn van wonderschone melodieën aan; de teksten tillen veelal kleine anekdotes naar een universeel niveau en raken daarmee de luisteraar recht in het hart.”
OOR

“Zitten, luisteren, meegenomen worden. Dat is wat je zomaar kan gebeuren als je naar Dezelfde Zon van Stephanie Struijk luistert. Hoe mooi klinkt haar stem! Hoe fijn haar liedjes op dit album!”
Written in Music

Locatie: kerk Vierhuizen, Hoofdstraat 26
In de directe omgeving van de concertlocatie is mogelijk beperkte gelegenheid tot parkeren. Houd dus rekening met een (korte) wandeling.