Stephanie Struijk

Stephanie Struijk

Nieuwe maan

Stephanie Struijk

Nieuwe maan

  • Zaterdag 9 december 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 9 december 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

In dit concert staat de roadtrip die Stephanie maakte met Daniël Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn.

De singer-songwriter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam Stevie Ann heeft een nieuw album gemaakt. Ze schreef de tekst en muziek samen met Daniël Lohues tijdens een twee weken durende roadtrip door de Verenigde Staten.

Niks stond vast tijdens deze reis, behalve dan dat Stephanie op een bepaalde datum in Minnesota moest zijn voor een optreden. Daar tussenin was er tijd om liedjes schrijven en te kijken wat er voorbij kwam. Nieuwe maan gaat over met een schone lei beginnen en wat voor verrassingen daar uit kunnen komen. ‘Het is geen afval en toch moest ik het kwijt, ergens langs de snelweg.’ is een regel uit het liedje ‘Ergens langs de snelweg’ wat typerend is voor hoe Stephanie dicht bij de kern van haarzelf en muziek maken weet te komen. Je overgeven aan de kracht die de sterren en planeten blijkbaar op je hebben, meegaan met de deining van de natuur, maar daarin dan je eigen weg vinden. Dat is wat de 29-jarige singer-songwriter voor ogen heeft. Deze trip bracht haar op vele manieren weer terug naar haar roots.

Stephanie bracht tot nu toe vier studio-albums uit. Haar debuutalbum Away From Here kwam uit toen ze 19 jaar was en werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA. De afgelopen jaren woonde en werkte Stephanie als singer-songwriter in Los Angeles.

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Zie ook de website van Stephanie Struijk.

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl