Speelgoed (6+)

Speelgoed (6+)

Meneer Monster

Speelgoed (6+)

Meneer Monster

  • Donderdag 2 januari 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 2 januari 2025
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 14:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Speelgoed is een avontuurlijke familievoorstelling over toys die ontdekken uit welk hout ze gesneden zijn. Een ufo maakt een ruige landing in een onbekend universum. Uit de smeulende resten stapt Captain Spaceman, een held met een belangrijke missie: het verkennen van de nieuwe wereld voor hem en al zijn speelgoedvrienden.

Welkom op de speelvloer van een 8-jarig kind: autootjes, een Action Man, groene soldaatjes, een glitter-regenboog-eenhoorn, een dino, een My Little Pony-fantasy castle, drie tanks en één barbie in nood. Een ufo maakt een ruige landing in dit onbekende universum. Uit de smeulende resten stapt onze onverschrokken held Captain Spaceman. Hij heeft een belangrijke missie: het verkennen van de nieuwe wereld waar hij met zijn speelgoedvrienden binnenkort zal komen wonen. De chaos die hij daar aantreft, probeert hij met man en macht te ordenen. Maar daar zit het oorspronkelijke speelgoed helemaal niet op te wachten…

Bekroond theatercollectief Meneer Monster (bekend van De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen) neemt je in deze avontuurlijke familievoorstelling mee naar een wereld waar speelgoed tot leven komt!

Voor welke leeftijd?

Voor welke leeftijd?

Er is niets zo leuk als een voorstelling bezoeken met je kinderen. We begrijpen dat je soms niet kunt wachten tot je kind de juiste leeftijd heeft. De leeftijdsaanduiding bij onze (familie)voorstellingen is er echter niet voor niets: voorstellingen kunnen voor te jonge kinderen onbegrijpelijk of zelfs griezelig zijn. Neem je toch een kind mee onder de aangegeven leeftijdsgrens, dan kunnen we je de toegang weigeren of een plek achterin of bovenin de zaal toewijzen.