Snuffelcursus klassiek basis

Snuffelcursus klassiek basis

Cursusdata: 9,16 en 23 september

Snuffelcursus klassiek basis

Cursusdata: 9,16 en 23 september

  • Woensdag 9 september 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 9 september 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

De Snuffelcursus Klassiek biedt muziekliefhebbers de kans om hun kennis aan te scherpen. Het leuke is dat we vaker naar klassiek luisteren dan we denken. Films, series, reclames… Daarnaast is de klassieke muziek voor veel muzikanten een belangrijke inspiratiebron. Bij de Snuffelcursus leert u in drie dinsdagen op een leuke manier de klassieke muziek kennen.

U bent hier op de goede plek als u kennis wilt maken met klassieke muziek maar ook als u uw kennis wilt verdiepen. Dit keer hebben we drie mogelijkheden: een basiscursus als introductie in de klassieke muziek en twee cursussen voor gevorderden. Iedere cursus telt drie bijeenkomsten. Nieuw is ook de mogelijkheid om een avond- of ochtendcursus te volgen.

De Snuffelcursus Basis Klassieke Muziek geeft een introductie in de klassieke muziek. De Snuffelcursus Barok en de Snuffelcursus Klassiek zijn bedoeld voor mensen die zich wat meer willen verdiepen. Bij alle cursussen wordt veel gebruikt gemaakt van geluidsfragmenten en filmpjes. Rode draad zijn de concerten in De Oosterpoort. De cursussen worden gegeven door programmeur klassieke muziek Yvonne van den Berg.


Data Basis Klassieke Muziek: woensdag 9 september, woensdag 16 september & woensdag 23 september

Aanvang: 10.00 uur