Snelle

Snelle

+ support: Pjotr

Snelle

+ support: Pjotr

  • Vrijdag 29 november 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19.00 uur: Zaaldeuren open
  • 20.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Get ready for harde lines en melodieuze zanglijntjes met een hoog meezinggehalte want Lars Bos – allias rapper Snelle- komt naar Groningen. Op vrijdag 29 november rijdt hij Plankgas naar De Oosterpoort.

Wat goed is komt snel, wat snel gaat komt hard! Artiest, songwriter en rapper Snelle beleeft een jaar om nooit te vergeten. Zijn eerste clubtour verkocht in no-time uit, hij ontving een gouden EP en diverse platina singles (zelfs dubbel platina voor zijn hit Scars) en hij kreeg de FunX ‘Best Song’ award. Met ruim 61 miljoen streams, optredens door heel Europa, is het nu tijd voor de volgende stap: de 24/7 Tour.

“Met een nieuw album op komst en mijn 24e verjaardag is dit het perfecte moment om zeven exclusieve grotere album tour shows te doen in Nederland en België. Ik kijk er enorm naar uit om mijn fans iets extra’s terug te geven van alle support en liefde die ik dit jaar heb gevoeld! Bereid je voor op een show met intieme momenten tot grote moshpits. Met meer ervaring en een nog sterker ‘Lieve Jongens’ team gaat deze tour unieker en groter worden dan ooit tevoren!”

Support: Pjotr
Pjotr is een unieke hiphop-artiest met een positieve boodschap. Middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes weet hij elk publiek geboeid te houden. Op vrijdag 29 november speelt hij ongetwijfeld zijn zomerhit Zonneschijn.

Schermafbeelding 2019-07-19 om 13.54.34
Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen