Släpstick

Släpstick

The Roaring Twenties

Släpstick

The Roaring Twenties

  • Donderdag 3 november 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Släpstick, dat je eerder kende onder de naam Wëreldbänd, bestaat 25 jaar. En dat gaat gevierd worden met een magnifieke, chique, swingende, ontroerende en champagne proostende theaterbelevenis voor jong en oud.

“Vermaak op wereldniveau” (AD) en “Muzikale clownerie van absolute wereldklasse” (De Telegraaf) zijn slechts twee van de vele enthousiaste reacties van de vier en vijf sterren uitdelende pers. The Roaring Twenties is een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren twintig, de gloriedagen van de slapstick. Wentel je wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten, baad in de pracht en praal van een feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class. Wat zou het als de tafelpoten een beetje wankel zijn? Wat nou, als het orgel op instorten staat en de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles is hélemaal onder controle! Toch? “Er zit niets anders op: ga kijken.” (Theaterkrant)

“ Een grandioos uitgevoerde choreografie.”
– NRC ★★★★★

“Vermaak op wereldformaat.”
– Algemeen Dagblad ★★★★

“Muzikale clownerie van absolute wereldklasse.”
– De Telegraaf ★★★★½

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer