Scapino Ballet Rotterdam

Scapino Ballet Rotterdam

Cathedral

Scapino Ballet Rotterdam

Cathedral

  • Zaterdag 25 januari 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Choreograaf Marcos Morau, de rijzende ster in de Europese danswereld, laat zich voor Cathedral inspireren door de – live uitgevoerde – muziek van de wereldberoemde componist Arvo Pärt.

Dans op Arvo Pärt

Morau maakt internationaal furore met zijn prachtig vormgegeven stukken en inventieve bewegingstaal, zoals Pablo. Met de spirituele muziek van Arvo Pärt als hartslag, roept Cathedral gevoelens op over de essentie van het bestaan. Over het mysterie van de mens in de grootsheid van de natuur en het oneindige heelal.

Groots toneelbeeld

Morau plaatst de dansers in een al net zo imponerend toneelbeeld met levensgrote videoprojecties en een spectaculair lichtontwerp. De ontmoeting met een metershoge meteoor op het toneel vormt het raadselachtige begin van een surrealistische dansvoorstelling.

Coq au Vin of Vega Quiche

Coq au Vin of Vega Quiche

Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke Coq au Vin: kip met groenten, champignons en rode wijn, of een vegetarische quiche van geitenkaas, groene asperges en kastanjechampignons, beiden met pommes duchesse en een haricots verts salade. Bestel direct samen met je kaarten (€ 15,-) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.