Ruben Annink

Ruben Annink

+ support: Gerson Main

Ruben Annink

+ support: Gerson Main

  • Vrijdag 29 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 29 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Ruben Annink is bekend van het tv-programma Beste Zangers. Hij maakt eerlijke en warme Nederlandstalige popmuziek. Als singer-songwriter heeft hij zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnik, Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis.

De Haarlemse zanger – die zijn carrière begon als straatmuzikant – werd op zijn vijftiende ontdekt door Ali B. Al snel scoorde hij hits met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft Ruben afscheid genomen van de urban muziek en heeft hij zijn eigen sound en stem ontwikkeld.

Luister maar eens naar prachtige singles als Wat Heb Je Nou Gedaan, Papa, Dat Het Morgen Lukt en het in januari verschenen Zij Redt Me Van Mezelf. Nummers die stuk voor stuk doen uitzien naar het door alle coronaperikelen uitgestelde debuutalbum van Annink.

Vlak voordat wij in maart 2020 onze deuren moesten sluiten stond Ruben nog in een uitverkochte kleine zaal. Vrijdag 29 oktober komt hij opnieuw naar De Oosterpoort.

Support: Gerson Main

Of je hem nu gezien hebt als muzikant bij o.a. Typhoon, Dio of Akwasi, als finalist bij ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’, op één van zijn vele festivaloptredens of zijn vrolijke, dansbare gitaargeluid tijdens een reclame hebt gehoord: de feestelijke energie van Gerson Main herken je meteen!

gerson main
Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via via The Fork.