Rondé

Rondé

Rondé

  • Zaterdag 15 april 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ bestaande uit Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen brak in 2014 met hun eerste single ‘Run’ meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Dit jaar waren ze nog veelvuldig te zien op de Nederlandse podia en festivals met hun welbekende energieke liveshows.

Inmiddels zijn we acht jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. Dat RONDÉ na acht jaar nog steeds een popgroep is om rekening mee te houden, blijkt uit de nieuwe singles ‘Hard To Say Goodbye’ & ‘Love Myself’. Met airplay op alle nationale Nederlandse radiostations, grote tv-optredens, meer dan 40 miljoen streams en meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek – en hoe. Om dit wederom te onderstrepen bracht de band in september de nieuwe single ‘Bright Eyes’ uit. Een energieke song over niet meer achterom kijken.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer