RONDÉ

RONDÉ

RONDÉ

  • Donderdag 24 maart 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

RONDÉ is sinds doorbraakhit Run (2014) vaste prik op festivals en in clubzalen. En dus ook bij ons in De Oosterpoort. Het concert op 23 december kan vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, maar op donderdag 24 maart komt de groep dan eindelijk maar toch naar Groningen, met hun allernieuwste 3FM Megahit Hard to Say Goodbye in hun bagage.

RONDÉ brak eind 2014 door met hun eerste single Run en won een paar maanden later de 3FM Talent Award. Inmiddels zijn we meerdere megahits verder en is de Utrechtse indiepopband met hun catchy gitaarpop niet meer weg te denken van de vaderlandse podia.

Hard To Say Goodbye
In april 2020 bracht RONDÉ  het album Flourish uit, dat werd opgenomen in Berlijn in samenwerking met Niels Zuiderhoek, bekend van zijn werk met onder andere Kensington. En nu is er dan Hard To Say Goodbye, hun allergrootste hit tot nu toe en wellicht ook de opmaat tot een derde plaat.

Verplaatst

Dit concert is verplaatst van donderdag 23 december 2021 naar donderdag 24 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers zijn via de mail geïnformeerd.

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert  en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.