Racoon

Racoon

Racoon

  • Donderdag 3 september 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Racoon heeft al jaren aan ervaring en de melodieuze rockgroep heeft al heel wat festivals en zalen plat gespeeld. Grote hits als Love You More, No Mercy en Oceaan zijn het publiek zeker niet ontgaan. De band weet mensen keer op keer te veroveren met hun prachtige nummers. Op 3 september vlucht je met de Zeeuwse mannen in een oceaan van muziek in De Oosterpoort!

De band heeft op 22 januari hun nieuwe single Het Is Al Laat Toch uitgebracht. Het is het eerste levensteken van hun nieuwe semi-akoestische, Nederlandstalige album, dat in het najaar van 2020 zal uitkomen.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert of de voorstelling van Racoon verplaatst van 18 april naar 3 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl. We weten op dit moment nog niet hoe de afhandeling zal vergaan. Zodra daarover meer bekend is, nemen we per mail contact met je op.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar