Racoon

Racoon

Racoon

  • Zaterdag 18 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Racoon heeft al jaren aan ervaring en de melodieuze rockgroep heeft al heel wat festivals en zalen plat gespeeld.

Grote hits als Love You More, No Mercy en Oceaan zijn het publiek zeker niet ontgaan. Racoon weet mensen keer op keer te veroveren met hun prachtige nummers. Op 18 april vlucht je met de Zeeuwse mannen in een oceaan van muziek in De Oosterpoort!

De band heeft op 22 januari hun nieuwe single Het Is Al Laat Toch uitgebracht. Het is het eerste levensteken van hun nieuwe semi-akoestische, Nederlandstalige album, dat in het najaar van 2020 zal uitkomen.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuikspek, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar