Pommelien Thijs

Pommelien Thijs

ENTERTAINMENT

Pommelien Thijs

ENTERTAINMENT

  • Zaterdag 9 maart 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Vlaamse zangeres Pommelien Thijs bestormt de hitlijsten met nummers zoals Nu Wij Niet Meer Praten en Tranen. Met haar lang verwachte debuutalbum Per Ongeluk op zak, komt ze met haar tour ENTERTAINMENT naar De Oosterpoort. 

Pommelien Thijs is in 2010 voor het eerst te zien op de Belgische televisie in het programma Ketnet Kookt. Twee jaar later krijgt ze de hoofdrol in de musical Annie voordat ze te zien is in de film Labyrinthus en de tv-serie Vriendinnen. En sindsdien gaat het hard met haar carriere, zo sleepte ze 5 MIA-nominaties binnen waarvan ze er 3 won en scoorde ze samen met Jaap Reesema in 2020 een top 1 hit in zowel België als Nederland met hun single Nu Wij Niet Meer Praten. Dat samenwerkingen met Nederlandse artiesten haar goed ligt blijkt wel in 2021 toen ze samen met Kriss Kross Amsterdam en Kraantje Pappie hun single Tranen uitbrachten.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer