Pip Utton/ Brittannia Rules the Waves

Pip Utton/ Brittannia Rules the Waves

Dickens

Pip Utton/ Brittannia Rules the Waves

Dickens

  • Zondag 24 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 24 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Pip Utton is een briljant acteur, die in zijn Engelstalige, biografische one-man toneelstukken allerlei bekende persoonlijkheden messcherp fileert: “De solo’s van Pip Utton zijn masterclasses in acteren”, schreef de British Theatre Guide. Deze keer komt hij naar Groningen met een drieluik, waarbij hij in de huid kruipt van drie markante Engelsen: Charles Dickens, Winston Churchill en Margaret Thatcher. De voorstellingen zijn afzonderlijk te koop.

Pip Utton passe-partout bestellen
Wilt u alle 3 de voorstellingen van Pip Utton in het Grand Theatre bekijken? > Bel de kassa (050-3680368) voor een passe-partout voor €36,-
Interview
“Pip Utton is een fenomeen, hij maakte in zijn eentje al elf voorstellingen die hij over de hele wereld speelt.”

Pip Utton passe-partout bestellen Wilt u alle 3 de voorstellingen van Pip Utton in het Grand Theatre bekijken? > Bel de kassa (050-3680368) voor een passe-partout voor €36,- Interview “Pip Utton is een fenomeen, hij maakte in zijn eentje al elf voorstellingen die hij over de hele wereld speelt.”

Lees hier het interview met Pip Utton

In ‘Dickens’ bereidt de schrijver zich voor op een lezing die hij in het land moet gaan houden. We worden deelgenoot van zijn twijfel over het leven, maar zien ook hoe hij geniet van de roem.

 

“Dickens is brought to life in this one man show, I have now met with Dickens.”

(FringeReview)

“A masterful performance, the name of the show says it all, “Pip Utton is Charles Dickens”.”

(Edinburgh Guide)

“He can tour and entertain audiences with this show for the rest of his life”

(Theatre Guide London)

Pip Utton is a brilliant actor. During this easy accessible, English-spoken solo performance Utton imitates, well-known, sometimes notorious men. He does this in such a realistic way that you really feel you’re in the company of Winston Churchill, Adolf Hitler or Charlie Chaplin. This time Utton crawls into the skin of Charles Dickens. The writer is preparing for a lecture which is to be held in front of the entire nation. We learn about his doubts on life, but we also see how he enjoys the fame.