Pierre Bokma, Jacqueline Blom e.a.

Pierre Bokma, Jacqueline Blom e.a.

Aquarium/ Nathan Vecht

Pierre Bokma, Jacqueline Blom e.a.

Aquarium/ Nathan Vecht

  • Vrijdag 25 mei 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 25 mei 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Inktzwarte komedie door sterrencast
De vier steracteurs Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens brengen een nieuwe komedie op de planken van dé toneelschrijver van dit moment. In de inktzwarte komedie ‘Aquarium’ maakt u kennis met televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter, die een nieuw appartement betrekken. Nog voor de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wel over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert snel in een nachtmerrie.

“Genieten is het van de vier topacteurs. (…) ’Aquarium’ is een geslaagde komedie met nachtmerrie-achtige accenten, die gelukkig te absurd zijn om van wakker te liggen.”

★★★★ De Telegraaf

“We hebben te maken met een topcast. Het spel moet aan het begin even op gang komen, maar daarna is het een groot feest.”

★★★★ Theaterkrant

“Het thema past in het prille oeuvre van Nathan Vecht, die naam maakt met stukken vol onderkoelde humor en modern onbehagen. Ook ‘Aquarium’ is zeer vermakelijk. (…) Guy Clemens ontpopt zich tot een van de fijnste acteurs van Nederland.”

★★★ Trouw