Philharmonix

Philharmonix

The Vienna-Berlin Club

Philharmonix

The Vienna-Berlin Club

  • Vrijdag 2 december 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Philharmonix werd een aantal jaar geleden opgericht door musici van twee van de beste orkesten ter wereld: de Berliner en de Wiener Philharmoniker. Als de The Vienna-Berlin Club spelen de zeven strijkers en blazers het soort repertoire dat je nooit zou zien op de playbill van hun legendarische orkesten, maar dat wél een feest is om live in de concertzaal te horen.

The Vienna-Berlin Club brengt mix van klassiek, jazz, folk, pop en latin

Het handelsmerk van deze klasbakken: briljante arrangementen, technische superioriteit en vooral onbeperkt plezier, zodat alle muzikale vonken moeiteloos overspringen op het publiek. Word je al een beetje nieuwsgierig? Luister maar eens hoe ze op hun twee tot nu toe verschenen cd’s – The Vienna-Berlin Club Vol. 1 en Vol. 2 – nieuw leven in de muziekgeschiedenis blazen met een mix van klassiek, jazz, folk, pop, latin of waar ze ook maar zin in hebben. Beethoven, Sting, Queen, een stukje Die Fledermaus, het thema uit The Pink Panther, het komt allemaal voorbij. Zelf zeggen ze: “It’s not all classical music but everything has class.”

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer