Peter Pannekoek

Peter Pannekoek

Later was alles beter (reprise)

Peter Pannekoek

Later was alles beter (reprise)

  • Donderdag 12 december 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 18.00 uur: Inloop Frietje Bax stoofvlees in het Theatercafé
  • 20.15 uur: Aanvang voorstelling
  • 21.45 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Hij is een supertalent. Je kent hem van The Roast of Gordon, De Wereld Draait Door en Spijkers met Koppen. Speels, slim, gevaarlijk en ontwapenend. We hebben het natuurlijk over Peter Pannekoek, en hij is terug. De kaarten voor zijn debuutprogramma waren niet aan te slepen, dus kunnen we nauwelijks wachten tot Peter Pannekoek de theaters induikt met zijn programma: ‘Later was alles beter’

Peter is genomineerd voor de Neerlands Hoop, voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.
De jury: “Een goede grappenmaker was Pannekoek al, nu blijkt hij ook interessante vragen te stellen. Hij laat bovendien knap zien dat cabaret best, of juíst, kan prikkelen als je een genuanceerd verhaal vertelt.

“‘Later was alles beter’ is ongetwijfeld het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden.”
★★★★★ Algemeen Dagblad

“Volgens Pannekoek bevinden we ons in een tussentijd. Het oude is aan het sterven en het nieuwe moet nog geboren worden.”
★★★ De Telegraaf

“In ongeveer elke zin zit een grap, waardoor de snelle voorstelling overweldigt. Het zijn goeie grappen en hij schuwt zwaardere onderwerpen niet: de veranderende machtsverdeling tussen mannen en vrouwen bijvoorbeeld.”
★★★ Trouw

Frietje Baxbier met Stoofvlees

Frietje Baxbier met Stoofvlees

In de schouwburg kun je ook lekker eten! Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke portie stoof –vlees of vega– in Groninger Baxbier met biologische frieten én een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie en ijs

Warme brownie en ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie en ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.