Novastar – Word’s out

Novastar – Word’s out

+ support: Geike Arnaert

Novastar – Word’s out

+ support: Geike Arnaert

  • Zondag 31 mei 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 31 mei 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start of event
  • (Times are subject to change)

Concert Uitgesteld

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is dit evenement helaas geannuleerd.

We zijn op zoek naar een vervangende datum voor dit concert, reeds gekochte kaarten blijven geldig. Zodra er meer bekend is, nemen we per mail contact op met de kaartkopers.

In 2020 gooit Novastar alle tierelantijnen van zich af en gaat hij terug naar de essentie. Op het podium een vleugel en wat gitaren, genoeg voor Joost Zweegers om solo zijn prachtige melodieën de zaal in te slingeren.

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, Cruel Heart, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong.

Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Solo spelen is wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht.

Support Geike Arnaert
De Belgische zangers Geike Arnaert is in Nederland voornamelijk bekend van de hit Zoutelande die ze samen met de mannen van BLØF uitbracht. Haar nieuwe soloalbum Lost in Time bracht ze in oktober uit, waarmee ze een akoestische weg inslaat. Ze ging samenwerken met Joost Zweegers om het album te maken en dat bleek een succes, want op de eerste dag was het nummer Sea Of Fools al klaar.

Enkel vrije zitplaatsen beschikbaar
Restaurant Tromp

Restaurant Tromp

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.