Noord Nederlands Toneel

Noord Nederlands Toneel

All Inclusive

Noord Nederlands Toneel

All Inclusive

  • Dinsdag 11 oktober 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 11 oktober 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Na acht jaar komt er een feestelijk einde aan een eigenzinnig, visueel explosief en multidisciplinair theatertijdperk onder de bevlogen leiding van Ola Mafaalani en Ko van den Bosch. Nog één keer komt het huidige ensemble met een voorstelling die barst van de bruisende energie. ‘All Inclusive’ sleurt u mee in het rumoerige leven van een groep stamgasten, die elke nacht met hun eigen gelijk en ongezouten meningen een paradijs weten te bouwen. Maar de twijfels achter dit kroegkrakeel nemen toe, wanneer hun ideale wereld de volgende ochtend weer vergeten is: een dement universum. Net zoals het geluk dat de vluchteling najaagt een utopie blijkt te zijn. Volg het NNT in deze parade richting een gedroomde uitweg. De reis begint met een ongemakkelijk gevoel, komt dan op stoom met kneiterhard rechtsradicaal cabaret, caramboleert tegen de vangrail van de poëzie, om te eindigen in een beeldend vuurwerk.

Inleiding om 19.15

Inleiding om 19.15

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 2,50 kunt u meebestellen bij uw bestelling of apart bestellen via deze link. Deze avond met Ko als gast!

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).

Eten bij Resto van Harte voorafgaand aan ‘All Inclusive’
Voorafgaand aan de voorstelling ‘All Inclusive’ van het Noord Nederlands Toneel – een absurde comedy over de strooptocht naar geluk – verzorgt Resto van Harte een drie-gangenmaaltijd in Theater de Machinefabriek. Resto van Harte creëert ontmoetingsplekken voor mensen die de verbinding met de samenleving zoeken. Daarvoor hanteert ze de formule ‘eten, ontmoeten en meedoen’.

Schuift u deze avond aan bij het ‘All Inclusive’ pop-up Resto in Theater de Machinefabriek, dan eet u zoals een vluchteling. Het drie-gangen menu zelf is van een kwaliteit waar de meeste vluchtelingen enkel van kunnen dromen, maar de ervaring benadert de situatie in een opvang locatie. Geen wit tafellinnen, wijn uit kristallen glazen en kandelaars, maar enkel het strikt noodzakelijke – zoals ook de pas gearriveerde asielzoekers hun avondmaaltijd krijgen voorgeschoteld. Het eten wordt bereid door een team vrijwilligers dat zelf nog niet zo lang geleden door de asielprocedure is gegaan, onder leiding van een professionele chef.

U kunt het diner toevoegen bij het bestelproces. Wanneer u al kaarten heeft voor de voorstelling, dan kunt u hier het diner los bestellen.

Stadjerspas abonnees betalen voor deze voorstelling én diner slechts € 7,50. Meer informatie hierover op www.stadjerspas.nl.