Noord Nederlands Toneel

Noord Nederlands Toneel

Fellini

Noord Nederlands Toneel

Fellini

  • Woensdag 7 december 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 7 december 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Laatste kans voor geroemd spektakelstuk
“Vermaak dat raakt… feest der herkenning… evenwichtig, exuberant en weelderig… Circus, commedia dell’arte, clownerie, catwalk, glamour, het kan haast niet op…” zo schreef de Volkskrant over ‘Fellini’, dat de voorstelling, evenals het NRC en Dagblad van het Noorden, waardeerde met vier sterren. Het werd één van de meest geroemde voorstellingen onder de artistieke leiding van Ola Mafaalani. Het biografische spektakelstuk volgt het leven van de Italiaanse regisseur en vijfvoudig Oscarwinnaar Federico Fellini. Geheel in stijl van de rijke, theatrale fantasiewereld van Il Maestro worden in ‘Fellini’ een verrassende verhaallijn, scherpzinnige teksten, duizelingwekkende acrobatiek, meeslepende tapdans, uitbundige kostuums en livemuziek op een ontroerende en vrolijke manier verstrengeld.

Inleiding om 19:15

Inleiding om 19:15

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 2,50 kunt u meebestellen bij uw bestelling. De inleiding maakt vanaf dit seizoen deel uit van De Arts Academy.

Diner bij Fellini

Diner bij Fellini

Geniet nog eenmaal van het lievelingseten van zoon Magnus uit Borgen, de groene curry met kip en een apple crumble. Het diner kunt u toevoegen bij het bestellen van uw kaarten. Heeft u al kaarten, klik dan hier om te bestellen.

HOOGTEPUNNT
Deze voorstelling is onderdeel van HOOGTEPUNNT, de afscheidsweek van het huidige ensemble van het NNT.

HOOGTEPUNNT Deze voorstelling is onderdeel van HOOGTEPUNNT, de afscheidsweek van het huidige ensemble van het NNT.

Klik hier voor het volledige programma.

“Circus, commedia dell’ arte, clownerie, catwalk, glamour, het kan haast niet op: ‘wezenlijk’ vermaak, waarvoor geen moeite te veel lijkt en geen mogelijkheid onbenut wordt gelaten: ronddraaiende podia, feeëriek aangelicht doek, sprookjeskostuums en natuurlijk de legendarische Nina Rota Band, dat wil zeggen, hier de Eef van Breen Group, die onder leiding van Van Breen diens eigen swingende composities speelt.”

Volkskrant

“Van den Bosch zet het titelpersonage prachtig neer.” (..) “Een verhaal met veel biografische elementen, maar toch vooral het verhaal over de kracht van de fantasie. Eén lange droom.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

“Lopend over de filmset peinzend verzonken aan de schminktafel maakt Van den Bosch de toeschouwer deelgenoot van Fellini’s diepste gedachten over films maken.”

★★★★ NRC Handelsblad