n00b

n00b

n00b speelt n00b

n00b

n00b speelt n00b

  • Vrijdag 10 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Je kunt je carrière beroerder beginnen dan duo n00b. In 2021 studeerden Laura Bakker en Isabelle Kafando af aan de toneelschool, om gelijk het Amsterdams Kleinkunst Festival te winnen en de publieksprijs en de Wim Sonneveldprijs mee naar huis te nemen. 

Nu duiken de dames het theater in met hun allereerste avondvullende voorstelling. n00b speelt n00b gaat over het zijn van een noob: een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laten Laura en Isabelle zien hoe lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje door losers waar je hart sneller van gaat kloppen, met muziek die je mee kan zingen. Cabaret voor en door de noobs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

“De twee spelen overtuigend, zingen prachtig en hun voorstelling zit vol schrijnende humor.”
– de Volkskrant

regie: Peter van de Witte | door en van: Laura Bakker en Isabelle Kafando

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer