Nederlands Dans Theater 2

Nederlands Dans Theater 2

Sierra Oscar Foxtrot Tango

Nederlands Dans Theater 2

Sierra Oscar Foxtrot Tango

  • Dinsdag 3 december 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

In Sierra Oscar Foxtrot Tango daagt een verrassende mix van vier contrasterende choreografische stemmen de jonge dansers van Nederlands Dans Theater 2 uit.

Inleiding

Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 2,57 kun je meebestellen bij je bestelling of apart wanneer je al kaarten hebt.

Medhi Walerski

Medhi Walerski danste meer dan tien jaar bij NDT, voordat hij zich volledig toelegde op choreograferen. Hij creëert een werk voor de jonge talenten.

Marco Goecke

Het eigenzinnige, veelgeprezen Wir sagen uns Dunkles (2017) van Marco Goecke is gezet op muziek van Schubert, Schnittke en Placebo.

Sharon Eyal en Gai Behar

Terug op het NDT-podium: Sara, dat het innovatievechoreografenduo Sharon Eyal en Gai Behar in 2013 maakte. Ze werken met NDT 2 aan een vernieuwde versie van dit mysterieuze werk.

Yoann Bourgeois

Van Yoann Bourgeois ten slotte wordt een nieuwe bewerking van Fugue / Table uit 2010 gedanst, waarin de Franse choreograaf onmerkbaar navigeert tussen natuurkunde en poëzie, dans en acrobatiek.

“Wát een fascinerend stuk weer.”

NRC ★★★★★ over Wir sagen uns Dunkles

“Premièrestuk Sara is wonderschoon, maar mysterieus.”

Parool over Sara

Coq au Vin of Vega Quiche

Coq au Vin of Vega Quiche

Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke Coq au Vin: kip met groenten, champignons en rode wijn, of een vegetarische quiche van geitenkaas, groene asperges en kastanjechampignons, beiden met pommes duchesse en een haricots verts salade. Bestel direct samen met je kaarten (€ 15,-) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.