Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar

DAD

Nasrdin Dchar

DAD

  • Woensdag 13 december 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 13 december 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Nasrdin Dchar over het vaderschap

DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde!

Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders – al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind?

Publieksfavoriet

Publieksfavoriet

Nasrdin Dchar’s voorstelling DAD is uitgekozen tot de grote publieksfavoriet van afgelopen seizoen! Dit blijkt uit de jaarlijkse enquête van het Nederlands Theater Festival. Eerder werd de voorstelling al genomineerd door de Toneeljury.

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen. “Een voorstelling die ons allemaal aangaat.” (NRC Handelsblad ****)

Door de jury van het Nederlands Theater Festival gekozen tot één van de beste voorstellingen van het afgelopen theaterseizoen!

Lees meer over Nasrdin Dchar op zijn website www.nasrdindchar.nl

“Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf.”

★★★★★ De Telegraaf

“Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema’s.”

★★★★ De Volkskrant

“‘DAD’ van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan.”

★★★★ NRC