My First Festival

My First Festival

My First Festival

  • Donderdag 29 december 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 29 december 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Op donderdag 29 december zijn kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Telefonisch is de kassa bereikbaar vanaf 15.00 uur.

Extra informatie

Helaas is wegens omstandigheden Spinvis niet aanwezig op My First Festival. Saartje komt wel naar Groningen!

Het allerleukste muziekfestival voor kinderen (2 tot 12 jaar)
Nooit iets te doen in je kerstvakantie? Al je vriendjes weg?  En jij verveelt je dood? Dat klinkt niet goed. Helemaal niet goed zelfs. Speciaal voor alle thuisblijvers is op donderdag 29 december het allerleukste festival voor kinderen. ‘My First Festival’ is super cool en retegezellig. Voor een dag zijn de kinderen de baas in De Oosterpoort. Ons gebouw wordt dan omgetoverd tot een grote speeltuin waar uit alle hoeken en gaten muziek klinkt. ‘My First Festival’ is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor hun (groot)ouders, vriendjes en buren.  Omdat niemand te jong is om van muziek te genieten mag ook je allerkleinste broertje en zusje mee. Als die nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

https://youtu.be/PhsR2KwGGnQ" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/PhsR2KwGGnQ/maxresdefault.jpg">

‘My First festival’ is al jarenlang helemaal uitverkocht  in TivoliVredenburg . Dit keer zijn er optredens van o.a. Saartje, Gers Pardoel, Broken Brass Ensemble, Lucky Fonz III, Jeroen Schipper, Blue Grass Boogiemen, Vals Alarm en Ensemble Montage.
En wat je zeker niet mag missen is de theatervoorstelling GRRRRROENTEN en de super coole workshops van Stout Konijn en Hotmamahot (zij nemen een Knuffelfabriek mee naar het festival, maar neem zeker ook je eigen knuffel mee!). Maak met Zomaarradio je eigen minuut radio of knutsel samen met de Beeldboys op een mega grote wand jouw ideale festival. Mix je eigen beeld en beat met Mark Buitenwerf. Door op een trommel te slaan kun je de animatiefilm frame voor frame laten bewegen. En ga na afloop even op de foto met je favoriete artiest.
Of kom eens langs bij een van de workshops van de kinderwerkplaats van VRIJDAG . Verkleed je als echte popster en maak een te gekke foto. Maak je eigen platenhoes of muziekinstrument en ga aan de slag met trommels en slagwerk. Rhythm is it!:

En wat is een festival zonder polsbandjes of camping? Op onze bijzondere camping op de eerste verdieping kun je je eigen tentje opzetten en versieren. Kom je ook langs?

Geloof je ons nou wel??

Goed zo!

Schrijf op in de agenda van je ouders: NIET VERGETEN 29 DECEMBER 10:30 UUR MY FIRST FESTIVAL!!