MEROL

MEROL

MEROL

  • Vrijdag 3 juni 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Hou je vast, want het debuutalbum ’Troostprijs’ van zangeres en songwriter MEROL komt eraan. Een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die je troost. Troost bij angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij fomo maar ook bij perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar.” aldus MEROL. Troostprijs is een hedendaagse popplaat op z’n MEROL’s: eerlijk, empowerend en sexy.

Merol brak door met zomerhit Lekker Met De Meiden gevolgd door het veelbesproken Hou Je Bek En Bef Me. Eind 2019 bracht ze haar EP Superlatief uit gevolgd met een clubtournee door Nederland en België. De coronapandemie heeft ze zeker niet stil gezeten en na een handjevol singles staat nu het langverwachte debuuralbum op stapel. Deze verschijnt op 15 april 2022 en wordt gevolgd door een tour waarbij ze Groningen uiteraard niet links laat liggen!

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu

Mix je hoofd- en bijgerechten naar eigen smaak en geniet van wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Reserveer voor het gewenste aantal personen op een tijdstip naar kleuze. Specifieke (dieet)wensen kun je op de avond zelf in het restaurant aangeven.