Man Man Man, de Podcast

Man Man Man, de Podcast

Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergstrom

Man Man Man, de Podcast

Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergstrom

  • Zondag 9 februari 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19.15 uur: Stadsschouwburg gaat open
  • 20.15 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De voorstelling ”Man, man, man” gaat vooralsnog gewoon door

In Man Man Man, de Podcast zijn Domien, Chris en Bas op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van hilarische anekdotes en kwetsbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: hoe mannelijk zijn we? Domien Verschuuren is dj bij Q-music, Bas Louissen werkt daar als regisseur en Chris Bergström is sidekick bij Radio 538. Op zondag 9 februari praten de mannen live en met publiek een aflevering bij elkaar in de Stadsschouwburg Groningen.

“Verslavend goed.” (Algemeen Dagblad)

“Ontwapenende kroegpraat in het theater.” (…) “Ondanks de volle zaal bleef de intimiteit van de huiselijke setting onaangetast.” (NRC Handelsblad)

In de podcasts van de mannen kwamen eerder de onderwerpen auto’s, drugs en familie, maar ook bijbaantjes en relaties voorbij. In het theater gaat de zoektocht naar mannelijkheid verder en doen ze onthullingen die de opnames nooit zullen halen.

Het trio won afgelopen zomer de BNR Podcast Award in de categorie Lifestyle, Maatschappij & Gezondheid. Eerdere live opnames in het theater waren uitverkocht. In een intieme setting komen Domien, Chris en Bas met Man Man Man, de Podcast naar de Stadsschouwburg Groningen.

Deze voorstelling is in de toneel-op-toneel opstelling te zien. Een bijzondere setting waarbij het publiek op een tribune op het podium zit. Alle plaatsen hebben zeer goed zicht en zijn vrij te kiezen, de zaal gaat vlak voor aanvang open.