Man man man, de Podcast

Man man man, de Podcast

In het theater

Man man man, de Podcast

In het theater

  • Zondag 20 september 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren gaan opnieuw het theater in! In Man man man, de podcast vervolgen zij hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan met jou en de rest van de zaal!

Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven… Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen! In hun podcast gaan Bas, Chris en Domien op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke en herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award. Op zondag 20 september praten de mannen een aflevering bij elkaar in de Stadsschouwburg Groningen.

“Ontwapenende kroegpraat in het theater.” (…) “Ondanks de volle zaal bleef de intimiteit van de huiselijke setting onaangetast.” (NRC Handelsblad)