Lunchconcert

Lunchconcert

Prins Claus Concervatorium speelt Anna Meredith (Sounds of Music)

Lunchconcert

Prins Claus Concervatorium speelt Anna Meredith (Sounds of Music)

  • Woensdag 6 november 2019
  • 12:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 6 november 2019
  • 12:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Sounds of Music

Ensembles van het Prins Claus Conservatorium onder leiding van Fie Schouten spelen Origami Songs en Four to the Floor van festivalcomponiste Anna Meredith. Haar subtiele minimal music wordt voorafgegaan door Merel Wentink en Kirill Dumchenko, opera-voice en jazz guitar, met The Smile of Love.

Een Muzikaal Middagmaal

Aanstormend klassiek muziektalent zit (bijna) iedere woensdag voor u klaar in Het Café in De Oosterpoort om uw middagmaal muzikaal te omlijsten, vandaag muziek van Anne Meredith door leerlingen van het Prins Claus Conservatorium. De lunchconcerten worden in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest georganiseerd.

Gratis toegang

De toegang is gratis en u hoeft niet te reserveren. Er is geen horecavoorziening tijdens de lunchconcerten. Het staat u uiteraard geheel vrij om uw eigen meegebrachte eten en drinken te nuttigen tijdens deze concerten.

Muzikaal middagmaal

Aanstormend klassiek muziektalent zit (bijna) iedere woensdag voor u klaar in Het Café in De Oosterpoort om uw middagmaal muzikaal te omlijsten, vandaag Anne Meredith van het Prins Claus Conservatorium. De lunchconcerten worden in samenwerking met het Noord Nederlands Orkest georganiseerd.