Lunchconcert

Lunchconcert

Lunchconcert

  • Woensdag 11 februari 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 11 februari 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Het gitaarduo ’The Guitar Connection’ bestaat uit Ger Oosterhaven en Daniël Antonie. Beide komen van het Conservatorium van Amsterdam waar ze klassiek gitaar gestudeerd hebben. Het repertoire omvat klassieke muziek die voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast bestaat het uit arrangementen van lichte muziek, Zuid-Amerikaanse tangos en romantische Spaanse muziek. The Guitar Connection staat voor de muzikale connectie tussen twee jonge jongens en het publiek, een mix van stijlen en hoogstaand gitaarwerk.

Ger Oosterhaven
Ger Oosterhaven begon op zijn 7e jaar met gitaarles bij Agnieszka Hartmann in Wageningen. Na 9 jaar les is hij overgestapt naar de hoofdvakdocent van het Conservatorium van Amsterdam, Lex Eisenhardt. Hier is hij onlangs afgestudeerd met flamenco van Eric Vaarzon Morel als bijvak. Naast het opzetten van een lespraktijk in Wageningen heeft hij heeft vele concerten gegeven en masterclasses gevolgd. In Londen volgde hij een masterclass aan de Royal Academy bij Michael Lewin en aan de Royal College bij Gary Ryan.

Daniël Antonie
Daniël begon op zijn 10e met gitaarspelen bij Meredith Essed. Na 8 jaar met plezier les te hebben gehad ging hij door bij Ludwig Rondon. Op zijn 18e begon hij aan het voorbereidend jaar aan het conservatorium van Amsterdam waar hij een jaar later met de bachelor startte bij Lex Eisenhardt. Aan dit conservatorium volgt hij ook bijvak elektrisch gitaar bij Hans Kunneman en compositie bij André Douw. Naast zijn opleiding heeft Daniël vele concerten gegeven en masterclasses gevolgd. Hiernaast heeft Daniel ook nog lespraktijk opgezet in Houten waar hij lesgeeft aan alle leeftijden in klassiek gitaar en popmuziek.

Programma

M. D. PUJOL                     Tango
                                          Milonga
                                          Final

M. GIULIANI                       Sinfonia nell’opera “Elisabetta Regina di Inghilterra”
                                          I  Andante maestoso
                                          II Allegro vivace

C. DEBUSSY                     Claire de Lune

A. PIAZOLLA                     Tango Suite 1
                                          Tango Suite 2

J. SCHMIDT                       All Of Me
(arr. Ger Oosterhaven)

Gratis klassieke lunchconcerten
Aanstormend klassiek muziektalent zit (bijna) iedere woensdag voor u klaar in Het Café in De Oosterpoort om uw middagmaal muzikaal te omlijsten. De lunchconcerten worden georganiseerd i.s.m. het Noord Nederlands Orkest en het Prins Claus Conservatorium. Aanvang 12.00 uur, toegang gratis , reserveren niet nodig.