Laetitia Gerards

Laetitia Gerards

Dutch Delight

Laetitia Gerards

Dutch Delight

  • Donderdag 17 april 2025
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 17 april 2025
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start of event
  • (Times are subject to change)

Laetitia Gerards is niet alleen een fantastische sopraan, ze houdt ook wel van een beetje avontuur, getuige haar deelname aan het tv-programma Wie is de Mol? Ook in de concertzalen laat ze zich van meerdere kanten zien. Ze maakt internationaal carrière als soliste in concert- en operavoorstellingen, maar heeft ook grote affiniteit met het Amerikaanse repertoire van componisten als Kurt Weill, Leonard Bernstein en George Gershwin. Met het ADAM Quartet verbond ze Ravels klassieke Chansons madécasses aan de poppy Juliet Letters van Elvis Costello, twee totaal verschillende stijlen en tijdperken, Het tekent de veelzijdigheid van deze rising star sopraan.

Voor de pauze gaat presentatrice Jet Berkhout met Laetitia in gesprek en leer je haar op een meer persoonlijke manier kennen. Voor het muzikale deel schuift pianist Thomas Beijer aan, met wie ze vaker samenspeelt. Op het programma staat onder meer werk van de Amerikaanse componisten Jake Heggie en George Crumb, en de al eerder genoemde Maurice Ravel. Verrassend en veelzijdig gaat het dus zeker worden.

Dutch Delight
Tijdens Dutch Delight ontmoet je de supertalenten van de Nederlandse klassieke muziek en maak je kennis met hun verrassendste kanten. Voor de pauze is er een interview met de musici, waardoor je allerlei leuke en interessante weetjes hoort die je niet in een doorsnee concertprogramma leest. Daarna geniet je een uur lang met net iets nieuwsgierigere oren van de muziek.

Abonnement Dutch Delight
Alleen vrije zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom lekker eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet van heerlijk eten, een gezellige sfeer en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer