Koninklijke CMV Excelsior

Koninklijke CMV Excelsior

Project Pamietamy

Koninklijke CMV Excelsior

Project Pamietamy

  • Zondag 23 april 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 23 april 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Première van Pamietamy: Een blijvende herinnering

Regerend wereldkampioen 3de divisie fanfare Excelsior uit Grijpskerk laat het voor haar geschreven stuk Pamietamy in De Oosterpoort in première gaan. Speciaal voor deelname aan het wereld muziek concours in 2017 hebben zij een muziekstuk laten componeren door Rob Goorhuis, over de herinneringen van Simon Srebnik uit de documentaire SHOAH van Claude Lanzmann. Simon Srebnik was één van de weinige overlevenden van vernietigingskamp Chelmno in Polen. De titel Pamietamy is dan ook Pools voor “wij herinneren”.

Rondom dit muziekstuk en de thematiek is een breed multidisciplinair kunstproject ontstaan waarin leerlingen, studenten en amateurkunstenaars ontroerende, pakkende en vooral memorabele kunst maken op de thema’s oorlog, discriminatie en intolerantie. Tijdens dit prachtige premièreprogramma worden de mooiste kunstwerken en acts getoond, en wordt het muziekstuk voor het eerst ten gehore gebracht door CMV Excelsior Grijpskerk.

Arrangementen
Wilt u het hele project Pamietamy beleven? Dan kunt u kiezen voor de volgende arrangementen.

  1. Gratis voucher voor 25% korting op de toegangsprijs van het Groninger Museum waar de kunstwerken van het Educatieproject worden geëxposeerd.
  2. Voor slechts 12 euro per persoon een rondleiding en een koosjere lunch bij de Synagoge in de Folkingestraat
  3. Een heerlijk twee-gangen themadiner met koffie en bonbon bij De Oosterpoort voor de speciale prijs van € 27,50 per couvert

De Pamietamy arrangementen zijn alleen geldig op 23 april 2017 in combinatie met een toegangsbewijs voor de première van Pamietamy.
Kortingen gelden niet in combinatie met andere kortingen, jaarkaarten, CJP pas e.d. De arrangementen zijn zowel voor het middag- als voor het avondprogramma geschikt.

Achtergrondinformatie en arrangementen vindt u op www.pamietamy.nl