Kacy & Clayton

Kacy & Clayton

Kacy & Clayton

  • Zaterdag 15 februari 2020
  • SPOT/Lutherse Kerk, Haddingestraat 23
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Als je het hebt over Kacy & Clayton, denk je gelijk aan de Britse folkrock uit de jaren ’70. Het duo speelt al meer dan 10 jaar samen en brengen klassieke, tijdloze en verleidelijke platen uit.

Kacy & Clayton’s nieuwe album Carrying On wordt beschreven als een prachtige plaat dat een klassiek verleden naar een dappere toekomst duwt. Eerder mochten we dit gezelschap al eens verwelkomen als support van Daniel Romano en vorig jaar speelden ze nog op ‘Takeroot Take Off’ in De Oosterpoort. Op zaterdag 15 februari 2020 verwelkomen we dit duo opnieuw voor een show in de Lutherse Kerk!

TakeRoot Presents

TakeRoot Presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

Canadees Duo
Kacy and Clayton is een Canadees duo afkomstig uit Wood Mountain, Saskatchewan. Kacy Anderson en haar neef Clayton Linthicum groeiden op in het zuiden van Saskatchewan en ontdekten tijdens hun kinderjaren een gemeenschappelijke obsessie voor authentieke countryfolk muziek. De muziek die zij maken is nauw verbonden met waar ze zijn opgegroeid. Met de engelachtige zang van Kacy en het gitaartalent van Clayton nemen ze je mee naar Wood Mountain, waar de heuvels, schuren en afgelegenheid van het gebied met erkenning zijn opgenomen in hun songs.
Kacy and Clayton brengen na hun titelloze debuut onder leiding van Boldt een tweede langspeler in eigen beheer uit. Op The Day is Past & Gone worden traditionals en eigen werk naadloos met elkaar verweven. Het album is geproduceerd door Jeff Tweedy (Wilco).