Jungle By Night

Jungle By Night

Jungle By Night

  • Vrijdag 26 april 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Jungle by Night – zeven Nederlandse jongens die samen een energieke live-act vormen waarbij je onmogelijk stil kan blijven staan. Hun nieuwste en zevende studioalbum Algorhythm is een eerbetoon aan elektronische geluiden. De Amsterdamse band bestaat uit synthesizers, drums, bas, gitaar en percussie, aangevuld met een trompet en trombone. Jungle by Night bevindt zich op het snijvlak tussen analoge dansmuziek, funk, Krautrock, jaren 70-funk en jaren 80-elektro.

Hun stralende en energieke live shows zijn uitgegroeid tot de must-see festivalact die festivalgangers over heel Europa opnemen als een vast onderdeel van hun concertagenda. Je weet dat dit geen gewone show zal zijn, het wordt gewoon een feest. Was het echt een festival als je Jungle by Night niet hebt gezien? Op 26 april staan ze in De Oosterpoort, een feestavond die je niet kunt missen!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer