Joshua Hyslop

Joshua Hyslop

Joshua Hyslop

  • Zondag 20 januari 2019
  • Lutherse Kerk, Haddingestraat 23
  • 20:00: Lutherse Kerk open
  • 20:30: Aanvang concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 20 januari 2019
  • Lutherse Kerk, Haddingestraat 23
  • 20:30 start of event
  • (Times are subject to change)

 

De Canadese singer-songwriter Joshua Hyslop komt naar de Lutherse Kerk voor een intiem concert. Met zijn akoestische folkpop zit hij ergens in het midden van Ed Sheeran, Iron & Wine en Bon Iver. Muzikaal gezien dan, want tekstueel is de optimistisch in het leven staande Hyslop iets vrolijker dan voornoemde drie artiesten.

Joshua Hyslop

Sinds zijn opkomst met zijn in 2012 verschenen debuutalbum Where The Mountain Meets The Valley, heeft Joshua Hyslop meer dan 91 miljoen streams over de hele wereld verzameld en meer dan 250 shows in Noord-Amerika en Europa uitgevoerd. Hij ontving lovende kritieken van de media en de industrie en de singer-songwriter ontwikkelde een indrukwekkende fanbase.

Grijsgedraaid

Ondertussen zat Hyslop niet stil, hij bleef mooie, kleine liedjes met emotionele teksten schrijven. Voor zijn tweede plaat In Deepest Blue, die hij in 2016 uitbracht, schreef Joshua zijn teksten in Nashville, Tennessee. In Nederland werd het nummer The Flood vervolgens helemaal grijsgedraaid op Spotify.

Echos

In februari van dit jaar bracht de zanger het album Echos uit, een album dat voornamelijk draait om empathie. De meeste nummers beschrijven situaties die Hyslop van dichtbij heeft aanschouwd. Zijn boodschap: vergeet niet dat iedereen een apart verhaal met zich meedraagt en probeer jezelf eens te verplaatsen in een ander.

Neem een kijkje op de website van Joshua Hyslop

Let op: uitsluitend vrije stazitplaatsen beschikbaar.

“Dit derde album van de Canadese singer-songwriter Joshua Hyslop klinkt dermate intiem, dat het lijkt alsof hij zijn nummers speciaal voor mij heeft gezongen.”

Lees hier de volledige recensie

Blues Magazine over het album ‘Echos’

“Met een adembenemend optreden in de kleine zaal van Paradiso bewijst de Canadese singer-songwriter Joshua Hyslop dat ‘klein’ ongelooflijk mooi kan zijn.”

Lees hier het volledige verslag

Concertverslag door LiveStreamMagazine

Vancouver based singer-songwriter Joshua Hyslop makes a triumphant return with his new album Echos, which was released on February 23, 2018. Since emerging with his 2012 full-length debut Where The Mountain Meets The Valley, Joshua Hyslop has accumulated over 91 Million streams worldwide and performed over 250 shows spanning North America and Europe. He garnered critical acclaim and support throughout the media and industry peers and has carved out an impressive diehard fan base.

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl