Jon Allen

Jon Allen

& The Luna Kings

Jon Allen

& The Luna Kings

  • Zondag 21 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Jon Allen wordt door velen beschreven als een ‘muzikanten muzikant’. Hij heeft in de afgelopen tien jaar een succesvolle carrière opgebouwd als songwriter, producer en live artiest. Zijn geluid is gebouwd op een fundament van Americana, Roots en Blues invloeden, met een soulvolle, met whisky doordrenkte stem en een opvallende gave voor melodie.

Allen heeft samengewerkt en opgetreden met een benijdenswaardige en diverse selectie van artiesten, waaronder Dionne Warwick, Emmylou Harris, Mark Knopfler, Damien Rice, Seal en Midge Ure. Hij voelt zich net zo op zijn gemak als soloartiest, dan als frontman van The Luna Kings; een band die bestaat uit enkele van de beste sessiemuzikanten van het land.

Jon zal oud en nieuw materiaal ten gehore brengen uit zijn uitgebreide back catalogue van 5 albums en enkele belangrijke nummers van zijn laatste album ‘A Heightened Sense Of Everything’.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer