Introdans Ensemble voor de Jeugd

Introdans Ensemble voor de Jeugd

Levedeliefde (6+)

Introdans Ensemble voor de Jeugd

Levedeliefde (6+)

  • Zondag 4 november 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 4 november 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Visuele gekkigheid
Verliefde broden, gekke duetten, bedolven worden onder vallende rozenblaadjes: je kunt het zo gek niet bedenken of het komt aan bod. In deze voorstelling zie je zeven aanstekelijke choreografieën, waaronder het humoristische ‘Pas de Danse’ van Mats Ek en het op indianendans geïnspireerde ‘Sinfonía India’. “Fijne slapstick vol visuele gekkigheid.” (Het Parool)

“Met vijf choreografieën voor de pauze en twee erna, is Levedeliefde flink gevuld. Nacho Duato’s afsluitende Sinfonia India is veelzijdig en bijna onnavolgbaar snel waardoor verveling geen moment de kans krijgt om toe te slaan in deze voor jonge kinderen wat meer uitdagende choreografie op basis van academische dans.”

★★★★ Theaterkrant.nldoor
Marcelle Schots

“Een rijk en levendig scala aan variaties op het thema liefde. Een fantasierijke avond (…)met inventieve dans dat geen moment verveelt en als een wervelwind voorbij raast.”

★★★★ On Stagedoor
Brian Lo Sin Sjoe

“Al na het eerste stuk valt op hoe Introdans zijn best heeft gedaan om de vaart en de spanning in de voorstelling vast te houden. Het decor bestaat uit een indrukwekkend lichtdesign en blauwe lichtballen die een diepe indruk weten te maken op het jonge publiek.”

★★★★ Cultuurbewust.nldoor
Isabella Zijp

Ohad Naharin: (deel uit) Anaphase
Fernando Melo: Bate
David Middendorp: Bread-peace
Uri Ivgi & Johan Greben: Longing
Mats Ek: Pas de Danse
Cayetano Soto: Kiss me goodnight
Nacho Duato: Sinfonía India