Ik ben er even niet (8+, livestream)

Ik ben er even niet (8+, livestream)

Maas theater en dans

Ik ben er even niet (8+, livestream)

Maas theater en dans

  • Vrijdag 5 maart 2021
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 5 maart 2021
  • 19:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop nog mogelijk via: www.maastd.nl

Een fijne voorstelling voor de vrijdagavond!
Op zoek naar wat verantwoorde schermtijd? Dan hebben we iets leuks voor je: een livestream vanuit het theater. We beginnen met jeugdprogrammeur Sara Giampaolo, die je live kort iets zal vertellen over de voorstelling die je gaat zien. Dan zie je een opname van Ik ben er even niet. Na afloop van de voorstelling is er een live nagesprek met regisseur Moniek Merkx en drie spelers: Ayrton Fraenk, Sue-Ann Bel en Freek.

De voorstelling
Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflagepak nodig, een onzichtbaarheidsmantel of een gat in de grond waar ik doorheen kan zakken. Ik wil geen stralend profiel zijn op een complex sociaal netwerk. Ik wil gewoon spelen in een wereld vol geheimen. Ik ben er even niet gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen. Om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt. Een bonte mix van theater, dans en muziek van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019).

Praktische info
Deze livestream begint op vrijdag 5 maart om 19:30 uur en duurt 65 minuten, inclusief live voor- en naprogramma. De voorstelling zelf is vooraf gefilmd en gemonteerd, voor een optimale kijkervaring. De voorstelling is gemaakt voor iedereen van 8 tot 108 jaar. Een familieticket kost €7,50. Boek nu je ticket en ontvang op 5 maart de juiste link in je mailbox.

De kaartverkoop stopt vrijdag 5 maart om 11 uur.

concept en regie: Moniek Merkx | spel: Sue-Ann Bel, Ayrton Fraenk, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes en Lotte Rischen | composities: Joop van Brakel