Ik ben er even niet (8+)

Ik ben er even niet (8+)

Maas theater en dans

Ik ben er even niet (8+)

Maas theater en dans

  • Vrijdag 26 februari 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Een bonte mix van theater, dans en muziek van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019).

Speciale krachten
Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflagepak nodig, een onzichtbaarheidsmantel of een gat in de grond waar ik doorheen kan zakken. Naar een nieuwe wereld met vuur en speciale krachten, waar ik een held ben zonder iets te hoeven doen. Ik wil geen stralend profiel zijn of een onderdeel van een complex sociaal netwerk. Ik wil gewoon spelen in een wereld van geheimen, waarin ik een avatar ben, een perfect figuur die het allemaal begrijpt. Die de wereld (of desnoods een geketende prinses) redt in een handomdraai. Laat me met rust, laat me wachten en slapen totdat ik zover ben om jullie allemaal te overbluffen.

Spelregels
Ik ben er even niet gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen, om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De wens om te gamen, te vluchten in show en glitter of onder de radar te blijven is groot. Maar de buitenwereld klopt steeds op de deur en je hebt geen zin om open te doen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt.

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.

concept en regie: Moniek Merkx | spel: Sue-Ann Bel, Ayrton Fraenk, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes en Lotte Rischen | composities: Joop van Brakel

Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie