HAEVN

HAEVN

HAEVN

  • Donderdag 1 oktober 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na drie uitverkochte shows in Carré weet dit duo zeker dat het theater de beste plek voor hun muziek is. Daarom gaan ze weer op tour en komen ze langs in Groningen. Laat je meevoeren in de onderwaterwereld van deze twee mannen waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door de 5-koppige band versterkt met een strijkersensemble. Op 1 oktober keert HAEVN terug naar De Oosterpoort.

Met hun eigenzinnige ‘dreampop’ verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat Eyes Closed’ hebben ze niet stilgezeten en volgde hun EP Symphonic Tales dat werd opgenomen met een groot strijkorkest.

Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van HAEVN verplaatst van 15 mei naar 1 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl. We weten op dit moment nog niet hoe de afhandeling zal vergaan. Zodra daarover meer bekend is, nemen we per mail contact met je op.

Vrije sta- (en een beperkt aantal) zitplaatsen