HAEVN

HAEVN

HAEVN

  • Vrijdag 15 mei 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na drie uitverkochte shows in Carré weet dit duo zeker dat het theater de beste plek voor hun muziek is. Daarom gaan ze weer op tour en komen ze langs in Groningen. Laat je meevoeren in de onderwaterwereld van deze twee mannen waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door de 5-koppige band versterkt met een strijkersensemble. Vrijdag 15 mei keert HAEVN terug naar De Oosterpoort.

Met hun eigenzinnige ‘dreampop’ verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat Eyes Closed’ hebben ze niet stilgezeten en volgde hun EP Symphonic Tales dat werd opgenomen met een groot strijkorkest.

Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Vrije sta- (en een beperkt aantal) zitplaatsen