HAEVN

HAEVN

HAEVN

  • Zondag 30 mei 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na drie uitverkochte shows in Carré weet dit duo zeker dat het theater de beste plek voor hun muziek is. Daarom gaan ze weer op tour en komen ze langs in Groningen. Laat je meevoeren in de onderwaterwereld van deze twee mannen waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door de 5-koppige band versterkt met een strijkersensemble. Op 30 mei 2021 keert HAEVN terug naar De Oosterpoort.

Met hun eigenzinnige ‘dreampop’ verovert HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat Eyes Closed’ hebben ze niet stilgezeten en volgde hun EP Symphonic Tales dat werd opgenomen met een groot strijkorkest.

Nu is het tijd voor nieuwe muziek. Tijdens hun Unfold Tour nemen ze je mee in hun stap naar het tweede album en zul je worden ondergedompeld in een wereld waar pop- en filmmuziek hun ultieme samensmelting vinden.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van HAEVN verplaatst van 1 oktober naar 30 mei 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Vrije sta- (en een beperkt aantal) zitplaatsen