HAEVN

HAEVN

+ support: Néomi

HAEVN

+ support: Néomi

  • Zondag 26 juni 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Met hun eigenzinnige dreampop veroverde HAEVN de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na het succes van hun debuutplaat Eyes Closed volgde de EP Symphonic Tales, die werd opgenomen met een groot strijkorkest. Op zondag 26 juni keren de mannen terug naar De Oosterpoort.

Tijdens de Unfold Tour neemt de groep je mee in de volgende stap op weg naar het tweede album en smelten pop- en filmmuziek opnieuw op prachtige wijze samen. Laat je meevoeren in de onderwaterwereld van HAEVN, waar hun filmische sound zal worden uitgevoerd door een vijfkoppige band versterkt met een strijkersensemble.

Support: Néomí is een Surinaams/Nederlandse folkpop singer-songwriter. Ze schrijft authentieke en oprechte verhalen, ondersteund door dromerige soundscapes waarop haar betoverende en stem te horen is samen met haar gitaar. Het verwachte debuutalbum komt op 24 juni uit, en twee dagen later staat Neomi in De Oosterpoort als supportact van HEAVEN!

Vrije sta- (en een beperkt aantal) zitplaatsen
The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer