Hadewych Minis en Mike Bodde

Hadewych Minis en Mike Bodde

Vrij met Hadewych en Mike

Hadewych Minis en Mike Bodde

Vrij met Hadewych en Mike

  • Donderdag 2 mei 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 2 mei 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

In hun eerste programma lieten Hadewych Minis en Mike Boddé al zien dat zij een veelzijdig superduo zijn met een heerlijke chemie. Klassiek, pop, jazz, rock, Braziliaans en folk, drama, humor, verstilling, eigen werk en dat van anderen: alles komt aan bod. Want je bent pas echt vrij als alles mag. Ergens tussen Schubert en U2 ligt de wereld van Mike & Hadewych, die pers en publiek al verbaasden met hun gezamenlijk debuut: “Menigeen valt van de stoel van verbazing als Hadewych Minis de basgitaar oppakt en solo haar eigen nummer zingt. Zo goed, zo stoer.” (Algemeen Dagblad)

Mike over Hadewych in een interview aan Algemeen Dagblad (2010):
“Hadewych is een enorm talent. Intimi wisten al langer dat ze een prachtige stem heeft, voor het publiek is ze een grote ontdekking. Ze doet mensen denken aan Wende Snijders. Ik kan je vertellen dat Hadewych niet voor haar onder doet.”

“Om muzikaal zo vrij te kunnen zijn, komt het natuurlijk erg goed uit dat Minis en Boddé virtuoze muzikanten zijn, gezegend met bijzondere zangstemmen die prachtig bij elkaar kleuren. De tracklist is met veel zorg samengesteld, en bestaat uit een inspirerende greep uit de muziekgeschiedenis. Erg komisch is hun uitvoering van de zelf gecomponeerde Kuchsonate, waarin muziek wordt gemaakt van de geluiden die het menselijk lichaam voortbrengt.”

★★★★ Volkskrant