Guus Meeuwis – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

Guus Meeuwis – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

Guus Meeuwis – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

  • Woensdag 6 november 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 6 november 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen

Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer met festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug naar de theaters met zijn tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. Op het album ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ klinkt Guus Meeuwis gul en trefzeker tegelijk. Hij weet inmiddels waar zijn hart ligt. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes waarop het goede humeur en vertrouwen de toon bepalen. Stuk voor stuk vormen ze een effectief medicijn tegen cynisme. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”

Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Dat het lukt steeds iets anders te kunnen laten horen. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

De liedjes van zijn nieuwe album vormen de basis van Meeuwis’ theatertour. Het gaat over het gevoel met vrienden en geestverwanten aan de keukentafel te zitten en daar in een veilige atmosfeer lief en leed te delen. ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’, luidt de boodschap.