Guus Meeuwis

Guus Meeuwis

In de Basis Clubtour

Guus Meeuwis

In de Basis Clubtour

  • Vrijdag 7 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20.30 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Clubtour In de Basis heeft een tijdje stilgelegen vanwege de maatregelen, maar de Clubtour gaat weer van start! Guus heeft zijn volledige band opgetrommeld om de laatste shows van deze Clubtour af te maken. ‘Nu we weer volop mogen gaan we er ook alles uithalen, daarom gaan we met de volledige band het land in om deze tour samen met jullie af te maken!’

Ondanks alle maatregelen tijdens de pandemie heeft Guus niet stil gezeten. In poptempel 013 stond hij maar liefst vijftig keer op het podium met zijn Club Zoveel-show, hij richtte The Streamers op, een bandcollectief dat met drie livestreams miljoenen Nederlanders heeft vermaakt gedurende de lockdownperiode. Daarnaast is hij de studio ingegaan om een aantal bestaande liedjes in het klein opnieuw op te nemen. Met als resultaat In De Basis. Tijdens de tour die hierop volgde kwamen er nieuwe maatregelen en een deel van de shows die nog gepland stonden worden nu dus ingehaald MET volledige band!

Uiteraard wordt het een feest der herkenning, feest dat hij samen met het publiek gaat maken. Het wordt een clubtour, zoals Guus die nog nooit gegeven heeft.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar

Evenement verplaatst

Dit optreden stond eerder gepland op 2 december en is verplaatst naar vrijdag 7 oktober. Tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum.