Goldband

Goldband

Betaalbare Romantiek Tour

Goldband

Betaalbare Romantiek Tour

  • Vrijdag 29 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 22:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

In 2019 kwam Goldband uit het niets de Nederlandse muziekindustrie binnenstormen met hun debuut EP en veelbesproken optredens op Wildeburg, Lowlands en ons eigen Noorderslag. Met hun onmiskenbare elektronische pop sound en roemruchte live reputatie veroverden de boys van goud al gauw de harten van vele fans. Als een van de weinige acts die wisten door te breken ondanks de pandemie, heeft Goldband inmiddels meer optredens moeten annuleren en verplaatsen dan kunnen spelen. In de tussentijd heeft de band wel veel nieuwe muziek uitgebracht en waren ze het afgelopen jaar volop aanwezig op zowel radio als TV (o.a. QMusic, 3FM, Radio 2, Jinek, Serious Request).

Ondanks alles hebben de zingende stukadoors flink doorgewerkt wat heeft geresulteerd in het debuutalbum ‘Betaalbare Romantiek’; een genre-overstijgende plaat die je meeneemt van rave tot romantiek en weer terug. Onder andere de singles ‘De Wereld’, ‘De Langste Nacht’ en ‘Noodgeval’ vind je hierop terug.

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.