G. Love & Special Sauce

G. Love & Special Sauce

G. Love & Special Sauce

  • Dinsdag 14 november 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

De 90s culthelden G. Love & Special Sauce komen naar Groningen! De groep, bekend van hun relaxte mix van Delta-stijl blues en old-school hip-hop, staan op dinsdag 14 november in De Oosterpoort. 

De uit Philadelphia afkomstige groep G. Love & Special Sauce staan bekend om hun relaxte mix van Delta-stijl blues en old-school hip-hop. Onder leiding van singer-songwriter G. Love brak de groep door met G. Love & Special Sauce in 1994. De van het album afkomstige radiohits Cold Beverage en Baby’s Got Sauce mogen we inmiddels gerust nineties-klassiekers noemen. Opvolger Coast To Coast Motel (1995) was minstens even goed, en daarmee was het fundament gelegd. Ze bleven cultfavorieten in de jaren ’90 met albums als  Yeah, It’s That Easy, en Philadelphonic. Na een pauze van zes jaar kwam de originele line-up van G. Love & Special Sauce (met Clemens en Prescott) weer bij elkaar voor het nummer Sugar (2014). In juli 2022 keerde Love terug met Philadelphia Mississippi, waarmee Love zijn mix van old-school blues en hip-hop bleef onderzoeken, met gasten als gitarist Alvin Youngblood Hart, rap-icoon Schoolly D en Speech van Arrested Development.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer